تاریخ: 1397/05/11

تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته برای شركت در گزينش رشته های تحصيلی آزمون سراسری سال 1397 (پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلی)

سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه ای تاریخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته برای شركت در گزینش رشته های تحصیلی آزمون سراسری مرداد ماه سال 1397 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی (پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی) را اعلام نموده است.
بر این اساس به اطلاع كلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام (داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 1397 ثبت نام نموده‌اند لاکن در جلسه آزمون غایب بوده‌اند و همچنین متقاضیانی كه در آزمون مذكور ثبت‌نام ننموده‌اند)، می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته‌های تحصیلی که پذیرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی معدل كتبی دیپلم در سال 1397 (موضوع قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مصوب 1392/06/10 مجلس محترم شورای اسلامی)، صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اینترنتی از روز دوشنبه مورخ 1397/05/15 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 1397/05/24 پایان می‌پذیرد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و جدول كدرشته محلهای مربوط به پذیرش فوق از روز یكشنبه مورخ 1397/05/14 بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی آن سازمان قرار می‌گیرد. لذا کلیه داوطلبان و متقاضیان می‌توانند براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی (معدل كتبی دیپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روزهای فوق به پایگاه اطلاع‌رسانی آن سازمان (اینجا کلیک کنید ) مراجعه نمایند.

تكالیف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی:

داوطلب‌ متقاضی‌ شركت‌ در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) باید یكایك‌ اقدامات‌ زیر را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:
1- مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش كشور.
2- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام و بخش پیوستها از طریق پایگاه اطلاع رسانی مذكور و مطالعه آنها.
3- تهیه كارت اعتباری به تعداد مورد نیاز از طریق پایگاه اطلاع رسانی فوق.
تبصره- با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله كارت‌های عضو شبكه بانكی شتاب كه پرداخت الكترونیكی آنها فعال می‌باشد، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان و پرداخت مبلغ 220.000 (دویست و بیست هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دریافت اطلاعات كارت اعتباری (شماره سریال 12 رقمی) اقدام نمایند.
4- تهیه فایل عكس اسكن شده داوطلب براساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام.
5- ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (1397/05/15 لغایت 1397/05/24).
6- داشتن مدرك دیپلم دوره چهارساله متوسطه نظام قدیم آموزش متوسطه، یا گواهینامه دوره پیش‌دانشگاهی و یا داشتن مدرك كاردانی (فوق دیپلم) به تاریخ فارغ‌التحصیلی حداكثر تا 1397/06/31 برای كلیه متقاضیان الزامی می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.